Despre noi

Să aducem natura în casele noastre!

🌿 Craft for Joy 🌿 a luat naștere din dragostea pentru natură și din dorința de a aduce un colț de natură în casele noastre.

Aici găsiți tablouri, aranjamente cu licheni și plante stabilizate, pe tematici personalizate, proiecte care iau naștere prin prelucrarea unor materiale naturale, lucrate manual,  care spun povești, păstrează amintirile vii și reînvie emoții de fiecare dată când sunt privite, aducând zâmbetul pe buzele celor care le primesc dar și materia primă pentru crearea acestor decoruri naturale. 

Cauți licheni de calitate și plante stabilizate pentru a crea decorațiuni vii? Avem peste 100 de produse care te pot ajuta in proiectele tale.

Cauți cadouri de suflet care spun poveştipăstrează amintirile vii şi reînvie emoţia de fiecare dată când sunt privite? În acest caz, tablourile vii, cu licheni stabilizați, sunt exact ceea ce cauti!

Cauți un mod original de a decora un perete în interiorul casei tale sau la locul de muncă? Fie că este vorba despre birou, casa ta sau despre orice alt spațiu pe care dorești să-l împrospătezi, Craft for Joy te ajută cu decorațiuni vii, unice, din licheni stabilizați și elemente naturale.

Ești în căutarea unei sigle unice pentru afacerea ta, o siglă care să atragă privirile tuturor? In acest caz, alege un Logo viu, original, ușor de remarcat, din licheni stabilizați și elemente naturale. Aici, la Craft for Joy, executăm orice tip de logo-uri, indiferent de formă, culoare, dimensiuni, toate adaptate cerințelor tale.

Dorești să realizezi singur propria idee de design? In acest caz, kitul do it yourself este soluția pentru tine. Craft for Joy îți pune la dispoziție toate materialele necesare și instrucțiunile de utilizare.

Dorești să descoperi tehnica de lucru cu licheni stabilizați și să construiești de la zero un aranjament viu? Dacă iubești natura și frumosul, atunci, Atelierele de relaxare și creație cu licheni, Craft for Joy, sunt un punct de pornire pentru tine în arta decorațiunilor cu licheni și elemente naturale.

Ești revânzător? Nu ezita să ceri o oferta personalizată pentru bussinessul tău.