Modalități de plată

Puteți cumpăra produsele de pe site-ul craftforjoy.ro folosind următoarele instrumente de plată, opțiuni care se pot selecta în pasul 2 din procesul de finalizare a comenzii:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor și a serviciilor comandate vor fi achitate curierului la livrarea acestora la adresa specificată de dumneavoastră.

Online, cu cardul

Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure Shopify Payments. Acest sistem asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant, plata fiind realizată în condiții de securitate maximă, fără a se percepe vreun comision suplimentar. 

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele Shopify. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că procesatorul de plată nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă. Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în ron si euro, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Transfer bancar

Plata se poate face și prin virament bancar, livrarea produselor urmând a se face după intrarea sumei (contravaloarea totală a comenzii) în contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea plății prin transfer bancar sunt:

- CRAFT FOR JOY SRL, J13/143/2019, cod unic de înregistrare (CUI) 40414273.

IBAN (RON): RO60BTRLRONCRT0483077201